Семинар за традиционална музика и игра

Семинар за традиционална музика и игра (трет ден)
10:00 Студентски дом „Кочо Рацин“

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 10:00 - 11:30 (UTC+1)
  • Локација : Студентски дом Кочо Рацин