Свечено отворање „Илинденски денови“

Интернационален Етнографски Филмски Фестивал, проекција на филм.

 

  • Датум : 18 Јул 2022
  • Време : 20:00 - 21:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура - голема сала