Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“
20:00 Ракометно игралиште

  • Датум : 03 Сеп 2022
  • Време : 20:00 - 12:00 (UTC+1)
  • Локација : Ракометно игралиште