Свечено затворање Илинденски денови

52-ри РФНИП „Илинденски денови“

Свечено затворање и доделување на признанија и награди

Вечер на интернационална музика и игра. Со учество на КУД „Илинден“ Битола, Ансамбл „Ибе Паликуќи“ Скопје и ансамблите од САД, Србија, Полска, САД (Мексико), Бугарија, Колумбија, Египет, Шпанија.

20:00 Ракометно игралиште
Битола, фестивалска сцена

 

  • Датум : 30 Јул 2022
  • Време : 20:00 - 23:00 (UTC+1)
  • Локација : Ракометно игралиште

Останати настани

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,