Саем на книги

„Илинденски денови“. Саем на книги од областа на фолклорот и народната култура.

 

Tags

саем
  • Датум : 27 Јул 2022
  • Време : 22:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура