Ревија на народни носии

Ревија на народни носии: „Од Љубанишча до Дебор“.  Од колекцијата на Љупчо Милошевски
22:00 Плоштад Магнолија

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 22:00 - 23:00 (UTC+1)
  • Локација : Плоштад Магнолија