Промоција на книги

Промоција на книги на авторот Наташа Диденко „Октомвриските фестивали на народни игри и песни во Битола, Штип и Скопје (1947-1952)“ и „Развојот и дејноста на музичките културно – уметнички организации и манифестации во Македонија“

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:00 (UTC+1)
  • Локација : Фоаје на НУ Центар за култура