Презентација на Американски фолклор

Презентација на Американски фолклор проследен со мастер час (работилница) – со членовите на American Folk Dance Ensemble, Brigham Young University, USA
Презентација за членовите на Американското катче и мастер клас за заинтересирани лица
12:30 – 13:30 Американско катче Битола

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 12:30 - 13:30 (UTC+1)
  • Локација : Американско катче

Останати настани

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,