Отворање на изложба на фотографии

Отворање на изложба на фотографии од Мексико
Автори: Leon Colon & Amalija, Mexico

 

  • Датум : 26 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура

Останати настани

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба на слики

Изложба на слики од Владимир Илиевски 19:00 Офицерски

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба „40 години творештво“

Изложба „40 години творештво“ Драган Најденовски 20:00 Офицерски