,,Незаборав 2022”

,,Незаборав 2022”
песни за Битола – втор дел
20:00 Центар за култура

  • Датум : 16 Авг 2022
  • Време : 20:00 - 22:00 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом