НЕДЕЛА НА ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Друштво за филмска продукција „Узенгија“. Проекција на филмот „Патешествието на принцот“ – со превод на македонски јазик.

Почеток: 11:00 Кино Манаки


Проекција на филмот „Неверојатната приказна за џиновската круша“ – синхронизација на албански јазик
Почеток: 13.00 Кино Манаки

  • Датум : 07 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Кино Манаки