НЕДЕЛА НА ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Проекција на филмот „Хакер“ – синхронизиран на македонски јазик

  • Датум : 06 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Кино Манаки