НЕДЕЛА НА ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Друштво за филмска продукција „Узенгија“. Проекција на филмот „Кариран нинџа“ – синхронизиран на македонски јазик

  • Date : 05 Јул 2022 - 05 Јул 2022
  • Time : 11:00 - 12:30 (UTC+1)