НЕДЕЛА НА ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Друштво за филмска продукција „Узенгија“. Проекција на филмот „Кариран нинџа“– синхронизиран на македонски јазик

  • Датум : 05 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Кино Манаки