На пладне во чаршија

„На пладне во чаршија“ – интернационални фолклорни презентации
11:00 Стара битолска чаршија

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Стара чаршија