Музиката раскажува приказни

„Музиката раскажува приказни“
Дуо пијано Татјана Божиновска – Билјана Димовска
20:00 Офицерски дом

  • Датум : 12 Авг 2022
  • Време : 20:00 - 22:00 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом