Манифестација „Песна на Широк Сокак“

Манифестација „Песна на Широк Сокак“. Презентации на Староградска музика и игра

21:30 од Саат Кула до Офицерски дом

  • Датум : 27 Јул 2022
  • Време : 21:30 - 23:00 (UTC+1)