Манифестација: „Музика на Широк Сокак“

Манифестација: „Музика на Широк Сокак“ – улични перформанси
12:00 Широк сокак

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 12:00 - 13:30 (UTC+1)
  • Локација : Широк сокак

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом