Локум фест – музика и традиција

Концерт на групата „Монистра“, 20:30 Плато – Офицерски дом

Концерт на групата PLANTEC – France, 22:30 Плато – Офицерски дом

 

  • Date : 21 Јул 2022 - 21 Јул 2022
  • Time : 20:30 - 23:30 (UTC+1)