Локум фест – музика и традиција

„Работилници за вмрежување, музичко новинарство и ПР. „Промоција на world music магазинот „Етноумље“
11:00 Стара битолска чаршија

Саем на ракотворби – ЗУР Македонски ракотворби
11:00 Стара битолска чаршија

  • Датум : 23 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Стара чаршија

Останати настани

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,