Концерт на ФАЏ

Концерт на Битолскиот бенд ФАЏ
21:00 Плато на Офицерски Дом

  • Датум : 03 Авг 2022
  • Време : 21:00 - 12:00 (UTC+1)
  • Локација : Плато на Офицерски Дом

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом