Концерт на групата „Афион“

Концерт на групата „Афион“ – Хрватска

 

  • Датум : 22 Јул 2022
  • Време : 23:00 - 23:45 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом плато

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом