Концерт на Ансамбл од САД

„Фолклорна прошетка низ светот“. Концерт на Ансамбл од САД
23:00 Плато на Офицерски дом

 

  • Time : 23:00 - 23:30 (UTC+1)
  • Venue : Офицерски дом плато