Концерт на Ансамбл од Полска

„Фолклорна прошетка низ светот“. Концерт на Ансамбл од Полска

 

  • Датум : 26 Јул 2022
  • Време : 23:00 - 23:59 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом