Концерт Каролина Гочева

Бидете заедно со нас на отворањето на 14 издание на Битолското културно лето БИТ ФЕСТ.

Не пропуштајте го концертот на Каролина Гочева и нејзините најголеми хитови.

Во текот на утрешниот ден, влезниците ќе бидат во продажба во периодот од 09:00 до 17:00 часот во Офицерскиот дом или пред почетокот на концертот од 20:00 часот во Хераклеја.

  • Датум : 19 Јун 2022
  • Време : 20:00 - 22:00 (UTC+1)
  • Локација : Хераклеја Линкестис

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом

Концерти Сите
Офицерски дом

Љубов и светлина

„Љубов и светлина“ Марина Коруновска - мецосопран Александра

Концерти Сите
Центар за култура

,,Незаборав 2022”

,,Незаборав 2022” песни за Битола – втор дел