Концерт за кларинет, глас и пијано

Концерт за кларинет, глас и пијано со Ристо Ѓорески (кларинет), Весна Гиновска Илкова (сопран) и Елена Атанасовска – Ивановска (пијано)

 

  • Датум : 20 Јул 2022
  • Време : 21:00 - 22:30 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом

Концерти Сите
Офицерски дом

Љубов и светлина

„Љубов и светлина“ Марина Коруновска - мецосопран Александра

Концерти Сите
Центар за култура

,,Незаборав 2022”

,,Незаборав 2022” песни за Битола – втор дел