Интернационална фолклорна разгледница

Интернационална фолклорна разгледница – презентации на интернационалните ансамбли на Широк сокак
11:30 до 13:30 од Саат кула до Камен мост

 

  • Датум : 30 Јул 2022
  • Време : 11:30 - 13:30 (UTC+1)
  • Локација : Широк сокак