Интернационален Етнографски Филмски Фестивал

Интернационален Етнографски Филмски Фестивал, „Илинденски денови“ Битола.

Проекција на филмови

 

  • Датум : 23 Јул 2022
  • Време : 21:00 - 22:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура