Интернационален Етнографски Филмски Фестивал

Интернационален Етнографски Филмски Фестивал, „Илинденски денови“ Битола
Проекција на филмови

 

  • Датум : 20 Јул 2022
  • Време : 20:00 - 21:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура