Илиндески денови, изложба

Изложба: „Низ објективот на Дени Синадиновски“

Автор: Дени Синадиновски

 

  • Датум : 20 Јул 2022
  • Време : 19:00 - 20:30 (UTC+1)
  • Локација : НУ Завод и музеј

Останати настани

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба на слики

Изложба на слики од Владимир Илиевски 19:00 Офицерски