Илинденски денови

Изложба: „Манастирите и црквите во гевгелиско (стара Гевгелија).

Автор: Силвестер Проле

  • Датум : 19 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура