Илинденски денови

52-ри РФНИП „Илинденски денови“ Битола

Вечер на традиционална музика и игра

 1. КУД „Илинден“ Струга
 2. Ансамбл од Полска
 3. ФА „Тиквеш“ Кавадарци
 4. Ансамбл од Египет
 5. КУД „Мирче Ацев“ Прилеп
 6. АФ „Гоце Делчев“ Битола
 7. Ансамбл од САД / Мексико
 8. КУД „7-ми Септември“ Македонски Брод
 9. Ансамбл од Колумбија

20:00 Ракометно игралиште

 

 • Date : 28 Јул 2022 - 28 Јул 2022
 • Time : 20:00 - 23:00 (UTC+1)