Илинденски денови

Промоција на филм, книга и ЦД „100 години од раѓањето на Тале Огненовски“.

Автор: м-р Благојче Трајковски

  • Датум : 19 Јул 2022
  • Време : 20:00 - 21:30 (UTC+1)
  • Локација : Магаза