Изложба „40 години творештво“

Изложба „40 години творештво“
Драган Најденовски
20:00 Офицерски дом


 

  • Датум : 17 Авг 2022
  • Време : 20:00 - 23:00 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом

Останати настани

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба на слики

Изложба на слики од Владимир Илиевски 19:00 Офицерски