Изложба: „Скутина, фута, бовча, диљка“

Изложба: „Скутина, фута, бовча, диљка“
Автор: Бојан Петковски

 

  • Датум : 24 Јул 2022
  • Време : 20:00 - 21:30 (UTC+1)
  • Локација : НУ Завод и музеј

Останати настани

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба на слики

Изложба на слики од Владимир Илиевски 19:00 Офицерски

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба „40 години творештво“

Изложба „40 години творештво“ Драган Најденовски 20:00 Офицерски