Изложба на фотографии

Изложба на фотографии од Фондот на Браќата Манаки на тема „Градска облека“. Во соработка со Државен Архив – одделение Битола.

 

  • Датум : 21 Јул 2022
  • Време : 20:00 - 21:30 (UTC+1)
  • Локација : КЦ Магаза

Останати настани

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба на слики

Изложба на слики од Владимир Илиевски 19:00 Офицерски

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба „40 години творештво“

Изложба „40 години творештво“ Драган Најденовски 20:00 Офицерски