Изложба на слики

„Еден друг круг“- изложба на слики Роберт Михајловски

19:00 Офицерски дом

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 19:00 - 21:00 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом

Останати настани

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба на слики

Изложба на слики од Владимир Илиевски 19:00 Офицерски

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба „40 години творештво“

Изложба „40 години творештво“ Драган Најденовски 20:00 Офицерски