Изложба на раритети

Изложба на раритети во соработка со Државен архив – одд Битола „Раскажи ја својата приказна“.

 

  • Датум : 23 Јул 2022
  • Време : 19:00 - 20:15 (UTC+1)
  • Локација : Стара чаршија