Ехо од дамарите

„Ехо од дамарите“ – Вокално инструментална вечер
22:30 Плато на Офицерски дом

 

  • Датум : 28 Јул 2022
  • Време : 22:30 - 23:00 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом плато

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом