Дефиле Илинденски денови

Дефиле: „Со песни и игри низ битолските улици“

18:30 Саат кула, Плоштад Магнолија, Широк сокак.

  • Date : 26 Јул 2022 - 26 Јул 2022
  • Time : 18:30 - 20:00 (UTC+1)