Детска ликовна работилница

Во склоп на Илинденски денови, „Народната култура – трајна инспирација во моето творештво“.

 

  • Датум : 20 Јул 2022
  • Време : 10:30 - 11:30 (UTC+1)
  • Локација : КЦ Магаза