Детска ликовна работилница

Детска ликовна работилница, „Народната култура – трајна инспирација во моето творештво“

КЦ Магаза / НУ Центар за култура / 09:00 НУ Завод и музеј / Градски парк

  • Date : 22 Јул 2022 - 22 Јул 2022
  • Time : 09:00 - 22:30 (UTC+1)