Детска куклена театарска работилница

Детска куклена театарска работилница – офф програма на Интернационалниот детски театарски фестивал „Битолино“
Летна сцена зад Офицерски дом

  • Датум : 05 Авг 2022
  • Време : 12:00 - 20:00 (UTC+1)
  • Локација : Летна сцена зад Офицерски дом