Денови на SEE Film Festival

Проекции на најдобрите наградени филмови од дванаесеттото издание на фестивалот на кинематограферите од Југоисточна Европа во Париз, Берлин и Вашингтон.

  • Date : 13 Јул 2022 - 13 Јул 2022
  • Time : 21:00 - 22:30 (UTC+1)