Денови на SEE Film Festival

Проекции на најдобрите наградени филмови од дванаесеттото издание на фестивалот на кинематограферите од Југоисточна Европа во Париз, Берлин и Вашингтон.

 

  • Датум : 12 Јул 2022
  • Време : 20:00 - 22:00 (UTC+1)
  • Локација : Кино Манаки