Високо под ѕвездите

ПСК Олимпус Монс

  • Датум : 16 Јул 2022
  • Време : 17:30 - 23:59 (UTC+1)
  • Локација : Големо Езеро, Пелистер

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом