Битола отворен град – Берза на винили

Берза на винили за прв пат во Битола, организирана од Битола Отворен Град оваа сабота од 11:30 пред Јагода

На ВИНИЛ Берзата ќе се појават како продавачи следните ВинилоЉупци:

 • KRAN Records |Куманово
 • Boiling Point | Куманово
 • Блаже Томески | Прилеп
 • QRECshop | Куманово
 • Филиповски Тошо | Скопје/ Кочани
 • Vladimir Vele Veljkovic | Ниш
 • Demago | Зрењанин
 • Crazy Vinyl Shop | Крагујевац
 • Аудиокултура | Скопје

Кој е за размена, купи- продај, дружба и убав муабет на тема • Љубов кон винили • е добредојден.

Нека овој простор биде база и почетен муабет на темава.

 • Датум : 25 Јун 2022
 • Време : 11:30 - 14:00 (UTC+1)
 • Локација : Кафе бар Јагода

Останати настани

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,