Advanced Search

Sort by:

Офицерски дом

РЕЦИТАЛ НА ДАВОР НЕЌАК – БАРИТОН И ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА – ПИЈАНО

Како дел од програмата на битолското културно лето БИТ ФЕСТ, а во рамките на интернационалниот

Плато на Офицерски Дом

Концерт на ФАЏ

Концерт на Битолскиот бенд ФАЏ 21:00 Плато на Офицерски Дом

Летна сцена зад Офицерски дом

Детска куклена театарска работилница

Детска куклена театарска работилница – офф програма на Интернационалниот детски театарски фестивал „Битолино“ Летна сцена

Летна сцена зад Офицерски дом

Детска куклена театарска работилница

Денеска почнува 11 издание на Интернационалниот детски театарски фестивал „Битолино“ кој годинава се одржува под

Летна сцена зад Офицерски дом

Детска куклена театарска работилница

Детска куклена театарска работилница – офф програма на Интернационалниот детски театарски фестивал „Битолино“ Летна сцена

Офицерски дом

Битолино

„Битолино“ – Интернационален детски театарски фестивал Гостување на театарски претстави од Македонија, Италија, Швајцарија, Полска,

Офицерски дом

Битолино

„Битолино“ – Интернационален детски театарски фестивал Гостување на театарски претстави од Македонија, Италија, Швајцарија, Полска,

Офицерски дом

Битолино

„Битолино“ – Интернационален детски театарски фестивал Гостување на театарски претстави од Македонија, Италија, Швајцарија, Полска,

Офицерски дом

Македонски ликовни уметници – графички дела

„Македонски ликовни уметници – графички дела“ Владо Ѓорески 20:00 Офицерски дом

Офицерски дом

Концерт на група Мизар

„Концерт на група Мизар“ 21:00 Офицерски дом