Битолскиот бенд “FUDGE“ настапи на “Бит фест“

Битолскиот бенд “FUDGE“ настапи на “Бит фест“

Како дел од програмата на битолското културно лето “Бит фест“, на платото пред Офицерски дом во Битола.Бројната публика, поранешни фанови на „FUDGE“ од Битола, имаа ретка можност да се забавуваат со омилениот бенд од младоста. Повеќе на следниот линк: Битолскиот…
 Летно ноктурно со виолончело и клавир

Летно ноктурно со виолончело и клавир

Синоќа во концертната сала на Офицерски дом во Битола, како дел од програмата на битолското културно лето “Бит фест“ се одржа концерт насловен “Летно ноктурно со виолончело и клавир“, на кој настапија Сара Једличкова и Камил Ел Ахмади од Чешка.…