Advanced Search

Sort by:

Народен театар

Шекспир Фестивал: Ромео и Јулија, Последните часови

Концепт и кореографија на Ина Броек и Валтер Матеини ImPerfect Dancers Company, Италија  

Шекспир Фестивал: Припитомувањето на паметникот

Припитомувањето на паметникот – В. Шекспир Режија: Дејан Пројковски, Градски театар Подгорица, Црна Гора